Улюбленець сотень мільйонів землян: У США помер актор, який зіграв милого прибульця Альфа з однойменного серіалу (відео)

Мічу Месарош був артистом угорського цирку і його найвідомішою роллю стала роль Альфа в однойменному комедійному серіалі 80-х про прибульця з планети Мельмак, який оселився у звичайній американській родині після аварії його зорельота.

Мічу Месарош зіграв Альфа. Фото: marketium.ru.

У Лос-Анжелісі у віці 76 років помер актор Мічу Месарош, який зіграв Альфа в однойменному серіалі 80-тих. В кінці минулого тижня актора знайшов непритомним у ванній кімнаті його менеджер Денніс Варга, після чого деякий час актор перебував у лікарні в комі, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За словами менеджера Месароша, актор мав проблеми зі здоров'ям після того, як вісім років тому пережив інсульт. Мічу Месарош народився в Угорщині у 1939 році і був артистом Угорського національного цирку.

У 1980 році він переїхав до США і через 10 років отримав американське громадянство.За словами Месароша, його життя у Будапешті було дуже важким через його зріст.

Месарош зіграв останню роль у 2015 року, коли він з'явився в ролі гнома у короткому фільмі Смерть Амура.

Найвідомішою роллю Месароша була роль Альфа в однойменному комедійному серіалі 80-тих про прибульця з планети Мельмак, який оселився у звичайній американській родині після аварії його зорельота. У деяких сценах Месарош з'являється у костюмі волохатого прибульця у повний зріст, однак у більшості серій використовувався костюм лише верхньої частини тіла.

Українською мовою серіал озвучено телекомпанією ICTV у 1997 році.

Український переклад серіалу визнано найкращим з-поміж усіх перекладів. 8 березня 2000 року на ICTV провели своєрідний Альф-марафон, коли серіал транслювався цілий день, перериваючись лише на випуски новин.

12 березня 2007 року у зв'язку з численними проханнями глядачів серіал знову вийшов в ефір ICTV.

Паспорти придбали за хабар, в Україні ніколи не бували: Роми обманювали швейцарську владу, прикидаючись... українцями

середа, 8 травень 2024, 11:59

У столиці Швейцарії Берні виявили низку випадків зловживання українськими паспортами з боку ромів. Про це пише місцевий портал новин Nau, передають Патріоти України. Щонайменше десять сімей ромів використовували отримані обманним шляхом або за хабар па...

"Це не моя війна. Ви її почали, ви її і закінчуйте": Військовослужбовиця розповіла про роботу у ТЦК

середа, 8 травень 2024, 11:44

Реабілітолог, бойова медикиня та учасниця бойових дій Юлія Вітковська після Бахмуту та Вугледару служила на Чернігівщині, де й пройшла військово-лікарську комісію. Зараз вона несе службу у територіальному центрі комплектування і розповіла подробиці про...