Ультрабіла Америка святкує: Ку-клукс-клан анонсував "Парад перемоги" на честь Трампа

На плакаті, присвяченому заходу, прізвище переможця написане у вигляді абревіатури, яка означає "Раса Трампа об'єднала мій народ".

Ку-клукс-клан. Фото: Мідгард.Інфо

Американська ультраправа організація Ку-клукс-клан оголосила про намір провести парад в четь перемоги Дональда Трампа на президентських виборах. За даними ЗМІ, захід запланований на 3 грудня о Північній Кароліні. Як повідомляють Патріоти України з посиланням на The Independent, «Парад перемоги» проведе група «Вірні білі лицарі Ку-клукс-клану» в місті Пелем, проте точне місце і час проведення поки не розголошуються.

На плакаті, присвяченому заходу, прізвище переможця написане у вигляді абревіатури, яка означає «Раса Трампа об'єднала мій народ» (Trump`s Race United My People).

Раніше одне з провідних видань клану опублікувало статтю в підтримку Трампа, однак в його передвиборному штабі тут же заявили про засудження «ненависті в будь-якому її прояві», і що погляди автора статті «не відображають поглядів десятків мільйонів американців, які підтримують Трампа».

Після звістки про перемогу Трампа в американському місті Окленд (штат Каліфорнія) почалися масові акції протесту проти обрання Трампа. Протестуючі підпалювали сміттєві баки і скандували: «Не наш президент!» І «Чиї вулиці? Наші вулиці! »При цьому в« Твіттері »з'явився стрімко набирає популярність хештег #Calexit - заклик до проголошення незалежності Каліфорнії і виходу зі складу США.

Потужна хвиля протестів пов'язана з тим, що багато американців вважають Трампа націоналістом і расистом за його жорсткі заяви на адресу емігрантів і різних етнічних груп. Так, за деякими даними, Каліфорнія стала найбільшим штатом, які підтримали кандидата від Демократичної партії Хілларі Клінтон, в тому числі і тому, що тут проживає багатомільйонна громада латиноамериканців, включаючи нелегальних іммігрантів з Мексики.

Ку-клукс-клан - ультраправа організація в США, яка з'явилася після Громадянської війни 1861-1865 рр. Пережила кілька реінкарнацій, але в кожній з них відстоювала ідеї переваги білих, білого нацизму. У середині XX ст. Ку-клукс-клан виступав також проти комунізму. З цією організацією пов'язують появу поняття Суд Лінча.

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...