​"Упевнений, що мене за це з'їдять живцем", - культовий американський режисер зняв кіно про Путіна

Тепер залишилось зрозуміти ким Олівер Стоун виступив стосовно господаря Кремля, адвокатом «диявола», прокурором, чи справедливим суддею. В Москві, куди зачастив останнім часом американець, впевнені, що прокурором він точно не став
Олівер Стоун

Американський кінорежисер і сценарист Олівер Стоун закінчив зйомки документального фільму про президента Росії Володимира Путіна, повідомляють Патріоти України з посиланням на на британську Times. "Упевнений, що мене за це з'їдять живцем", - пожартував Стоун.

За словами режисера, він розмовляв із президентом РФ про Сноудена, і російський лідер розповів, що не в захваті від самого вчинку втікача-американця, проте вражений його сміливістю.

Зазначається, що фільм "Сноуден" розповідає про життя колишнього аналітика Агентства національної безпеки (АНБ) США, який у 2013 році оприлюднив свідчення про методи електронного стеження американських спецслужб, в тому числі про нелегальне прослуховування переговорів зарубіжних лідерів.

Рятуючись від переслідування з боку влади США, Сноуден направив запити на отримання притулку владі більш ніж 20 країн, у тому числі Росії.

1 серпня 2014 року він отримав посвідку на проживання в РФ на три роки і з того часу перебуває на території країни. У США Сноудену інкримінується порушення двох статей закону про шпигунство. За кожним із пунктів звинувачення йому загрожує до 10 років тюремного ув'язнення.

В Україну прийде антициклон Thomas: Синоптик розповіла, де чекати заморозків

середа, 8 травень 2024, 18:28

Погода в Україні завтра, 9 травня, визначатиметься антициклоном Thomas. Тому вона матиме свої особливості. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прогноз синоптика Наталки Діденко у Facebook. "Західний антициклон на ім'я Thomas - масштабна облас...

Через тромбоз? AstraZeneca вилучає вакцину проти Covid-19 в усьому світі

середа, 8 травень 2024, 17:56

Компанія AstraZeneca ініціює вилучення своєї вакцини проти коронавірусу в усьому світі. Про це повідомляє Reuters. . «Оскільки було розроблено кілька варіантів вакцин проти Covid-19, з’явився надлишок доступних оновлених вакцин», – заявили у компанії, ...