Уряд США хоче залучити діаспору до інвестування в Україну

Американська урядова агенція The Us Agency for International Development проводить опитування серед українців США і Канади на тему можливого інвестування в Україну.

Уряд США хоче залучити діаспору до інвестування в Україну. Фото Марії Климчак

Про це у Facebook розповіла кураторка Українського національного музею у Чікаґо Марія Климчак, зазначають Патріоти України.

"USAID проводить опитування серед українців США і Канади на тему можливого інвестування в Україну за умови створення єдиного фонду, як це зробили македонці та представники індійської громади. Чи це можливо у перспективі?" — написала Климчак.

Опитування буде проводитися і онлайн. А поки співробітники агенції проводять зустрічі із представникам різних українських організацій у діаспорі.

"Діаспора перекриває бюджети таких областей як Івано-Франківська та Тернопільська за рахунок надходжень від заробітчан, не кажучи про сильний волонтерський рух на підтримку української армії, майданівців. Як зробити так, щоби Україна допомогала діаспорі розвиватися, як це роблять інші країни?" - питає кураторка.

USAID - провідна агенція уряду США з виконання програм міжнародної економічної та гуманітарної допомоги.

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...

"Я був не згоден із політикою своєї країни": Росіянин розповів, чому воює у складі 3-ї штурмової бригади

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:26

Боєць на позивний "Барсік" 2014 року приїхав з Росії та долучився до "Азову", щоб захищати Україну. 2022 року він знову пішов на фронт та воює у складі 3 штурмової бригади. Про це він сказав в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Український ...