Усе спланував заздалегідь: Підозрюваний у жорстокому вбивстві своєї сім'ї у Вінниці намагався прикинутися неосудним (відео)

За масове вбивство злочинцю загрожує довічне ув'язнення.
Анатолій Малець. Фото: скріншот з відео.

Підозрюваний у звірячому вбивстві сім'ї у Вінниці Анатолій Малець заявив у суді, що пам'ятає лише "часткові уривки", передають Патріоти України.

Чоловік практично все засідання сидів із заплющеними очима. За даними слідства, Малець планував вбивство заздалегідь, тому що зраджував дружині, на тлі чого в родині були постійні скандали. "Через деякий час вирішив скоїти вбивство з метою усунення перешкод для проживання з іншою жінкою", – заявив прокурор Валерій Шиманський.

За словами сусідів, сім'я була порядною і небідною. Вони жили в чотирикімнатній двоповерховій квартирі. А сам Малець працював у сфері IT, його дружина була домогосподаркою. Подружжя розлучилося рік тому, а мати підозрюваного проживала з невісткою та онуками і мала з ними гарні стосунки.

Чоловік зізнався, що вбив членів сім'ї молотком. За словами поліцейських, коли Малець їх викликав, він перебував при здоровому глузді. Суд призначив психологічну експертизу. За масове вбивство йому загрожує довічне ув'язнення.

Джерело: ТСН.ua

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...