Усі були нетверезими: В Одесі патрульні затримали бригаду "швидкої допомоги"

Медпрацівники курили і матюкалися, не реагували на зауваження патрульних, штовхалися.
Персонал "швидкої" був нетверезим. Фото: соцмережі.

Увечері 16 січня в Одесі патрульна поліція із застосуванням сили затримала бригаду "швидкої допомоги". Про це повідомив радник начальника ГУНП в Одеській області Руслан Форостяк, передають Патріоти України.

"Учора ввечері в Одесі стався випадок, що вартий щонайменше того, щоб зробити з цих подій відповідні висновки, а за фактом - можливо, це вперше в сучасній історії України була затримана поліцейськими ціла бригада швидкої допомоги", - написав він у "Фейсбуці".

О 21:30 поліція отримала повідомлення, що біля залізничного вокзалу ходить напіводягнений чоловік у неадекватному стані. Патрульний, який прибув на виклик, знайшов цю людину і викликав "швидку". Через деякий час карета приїхала і припаркувалася біля зупинки громадського транспорту, старший наряду підійшов до неї, скерував до місця, де перебував хворий, і повернувся до нього. Чоловікові на той момент стало зле, йому вже робили реанімацію, штучне дихання і непрямий масаж серця.

"Швидка" не зрушила з місця. Через 20 хвилин поліцейський знову підійшов до неї і почав вимагати під'їхати. Тільки після цього автомобіль розвернувся і прибув до місця, де лікарі тільки констатували смерть чоловіка.

Під час спілкування поліцейські звернули увагу, що від лікарів тхне алкоголем. Вони курили і матюкалися, не реагували на зауваження патрульних, штовхалися. Зважаючи на ситуацію, патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу і затримали всю бригаду швидкої, включно з лікарем і фельдшером, які чинили опір. Поліцейським навіть довелося вдягнути на медиків наручники.

Примусовий огляд показав, що лікар і фельдшер були п'яними (в останнього було 2,22 проміле алкоголю в крові), водій виявився тверезим. За цим фактом на медиків склали адмінпротоколи згідно зі ст. 173 (дрібне хуліганство), 185 (злісна непокора) і ч.1 ст.179 (розпивання алкоголю на робочому місці) КУпАП. Крім того, не виключена кримінальна справа за ненадання медичної допомоги.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...