Усик та Ломаченко очолили рейтинги найкращих боксерів планети

Ломаченко залишив позаду Хорхе Лінареса, Джервонта Девіса та Рея Бельтрана. Усик випередив трьох бійців, яких він уже перемагав.

Василь Ломаченко. Фото: Федерація боксу України.

Українські чемпіони світу Олександр Усик та Василь Ломаченко очолили рейтинги найкращих боксерів планети своїх вагових категорій. Список склав авторитетний портал World Boxing News, передають Патріоти України.

Ломаченко залишив позаду Хорхе Лінареса, Джервонта Девіса та Рея Бельтрана. Усик випередив трьох бійців, яких він уже перемагав. Брієдіса, Гасієва та Гловацкі. Ще один український чемпіон світу Артем Далакян посів четверте місце в рейтингу найлегшої вагової категорії. Його випереджають Шо Кімура, Моруті Мталане і Косей Танака.

Інший авторитетний портал ESPN склав список найкращих боксерів незалежно від вагової категорії. Першу сходинку фахівці віддали Василеві Ломаченку. А Олександр Усик вперше в кар'єрі увійшов до топ-10, українець посів 8 місце. Випередивши супертяжів Ентоні Джошуа та Деонтея Вайлдера.

"Немає чим за газ та світ заплатити": Народний артист розповів, яку пенсію отримують легендарні українські співаки

середа, 24 квітень 2024, 19:41

Відомий співак, композитор та народний артист України Іван Попович заявив, що має пенсію 5 тис. грн в місяць. Також він розповів про тяжку долю багатьох українських зірок після завершення кар'єри, передають Патріоти України. Попович повідомив, що пенсі...

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...