УВАГА! Знайдена в Одесі важко покалічена дитина не пам'ятає, хто вона і звідки (фото)

Люди добрі, придивіться уважно до фотографій. Може, хто впізнає цього бідолашного хлопчика – хто він, звідки та що за біда сталася з малюком?

Хлопчика знайшли в Одесі о 5 ранку 31 травня. Фото: ГУ Нацполіції Одеської області З ГУ Нацполіції Одеської області надійшла страшна новина: в Одесі знайшли дитину з множинними травмами, особу якої поліції поки встановити не вдалось, повідомляють Патріоти України.

Малюка, якому на вигляд від 3 до 5 років, виявили 31 травня, близько п'ятої години ранку на вулиці Похилій. "Нині дитина перебуває в лікарні, нічого повідомити про себе не може", - йдеться в повідомленні.

Ріст хлопчика 90-110 см, волосся русяве, очі блакитні, худорлявої статури. Був одягнений в кофту зеленого кольору, вельветові штани синього кольору.

"Просимо всіх, кому що-небудь відомо про особу і місце проживання дитини, її батьків, осіб, які їх замінюють, або рідних повідомити до Суворівського відділу поліції за адресою: м. Одеса, вул. Ак. Заболотного, 18-а, за телефонами: (048) 779-42-88, (093) 2503630, 700-07-35, 102 або до найближчого відділення поліції", - зазначили в поліції.

Справжні труднощі ще не почалися: В "Укренерго" заявили, що можуть повернути погодинні відключення світла

неділя, 12 травень 2024, 8:30

На українську енергетику чекає дуже непросте літо. Очікується, що споживання електроенергії зростатиме, а її виробництво, навпаки, падатиме. У такому разі може погіршитися дефіцит струму. Якщо це станеться, буде введено погодинні графіки відключень, як...

Україна в горі. Воротар Шахтаря розповів, що йому завадило порадіти на повне серце з командою перемогою над Динамо і здобутому чемпіонству

неділя, 12 травень 2024, 8:16

Голкіпер "Шахтаря" Дмитро Різник поділився враженнями від матчу 28-го туру чемпіонату України з "Динамо" (1:0) та чемпіонство в УПЛ. Воротар Шахтаря Дмитро Різник не зміг стримати сліз після чемпіонського "Класичного" через згадку про старшого брата Се...