"Увиденное повергло меня в шок!": Активіст показав, як Потьомкінські сходи в Одесі перетворилися в притон для бомжів (фото)

В арочній галереї під сходами також знайшли величезне звалище сміття.

Потьомкінські сходи в Одесі. Фото:соцмережі

Знамениті Потьомкінські сходи в Одесі знову опинилися в центрі уваги громадськості. Так, під одним з найпопулярніших визначних пам'яток Південної Пальміри активісти виявили величезний склад сміття і місце для ночівлі бездомних. Про це розповів активіст руху "Зелений List" Владислав Балинський у своєму Facebook, передають Патріоти України.

Як виявилося, в аркові галереї під Потьомкінськими сходами можна безперешкодно потрапити через старі залізні ворота, які розташовані в бічній частині конструкції.

"Увиденное мною повергло меня в шок! Сейчас уже, я могу утверждать, что мы стояли всего лишь в шаге от того, чтобы, возможно навсегда потерять памятник национального значения - Потемкинскую лестницу. Я никогда не мог себе представить, насколько нижние галереи оказались захламлены горючим мусором и древесиной.

В средней проходит тепломагистраль. Конечно же, вся теплоизоляция труб сорвана...Здесь живут бомжи. Бомж Андрей, меня успокоил, мол, технику пожарной безопасности он знает и курит только стряхивая пепел в пепельницу.

Также он утверждает, что охранник знает о его пребывании в данной галерее. Возникни здесь пожар , и мы могли навсегда лишится Гигантской лестницы! Теперь, после обнародования отсюда необходимо всё выгребать в срочном порядке!!!", - розповів Балинский.

Справжнє обличчя "рускава міра": В окупаційній армії РФ канібал та маніяк-убивця стали найліпшими друзями

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:00

Канібал та маніяк-вбивця, що воюють в лавах окупаційної армії РФ проти України, познайомилися на фронті і стали найліпшими друзями. Про це повідомляє російське видання Волгоград онлайн. . Російський людоїд Дмитро Малишев 10 років тому вбив знайомого т...

"Людина змінилась": Стаховський сказав, що думає про Усика і його позицію щодо України

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:59

Боксер Олександр Усик дуже змінився за роки повномасштабної війни та розкрився як справжній патріот України. Таку думку в інтерв'ю "РБК-Україна" висловив легендарний екс-тенісист Сергій Стаховський, який зараз захищає нашу країну на фронті, передають ...