Уже не "наш", а "чмо"? Стало відомо про нові "методички" з Кремля, які росЗМІ отримали щодо Трампа

Державні телеканали у Росії отримали розпорядження звести висвітлення того, що відбувається у США, до мінімуму, оскільки начебто "російські глядачі втратили інтерес до роботи Трампа на посаді глави Білого дому".

Дональд Трамп. Фото:BBC

У Росії державні ЗМІ отримали розпорядження з Кремля з вимогою припинити "улесливо" відгукуватися про президента США Дональда Трампа. Про це з посиланням на свої джерела повідомляє Bloomberg, зазначають Патріоти України.

Як зазначив один зі співрозмовників, цей наказ торкнеться державних телеканалів. За словами джерела, в адміністрації президента РФ пояснили таке рішення тим, що російські глядачі нібито втратили інтерес до роботи Трампа на посаді глави Білого дому.

Також співрозмовник пояснив, що вказівка Кремля нібито не означає початок хвилі критики на адресу американського президента. "Вони (ЗМІ) не виливатимуть на нього відра бруду. Просто будуть говорити про нього менше", - підкреслив він.

Про існування подібної вказівки Кремля державним ЗМІ раніше в своїй колонці в Deutsche Welle заявив ведучий "Дождя" Костянтин Еггерт.

"Знайома, яка працює в холдингу ВГТРК (...) повідомила мені: 15 лютого редакція отримала вказівку керівництва (яке, в свою чергу, очевидно, проінструктував Кремль). Суть його зводиться до короткої фрази: "Трампа більше немає". Тобто найближчим часом головний російський державний телеканал зведе освітлення того, що відбувається в США до мінімуму", - зазначив Еггерт.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...