Уже не поїде жити в Лондон: Григорію Лепсу заборонили в'їзд в Об'єднане Королівство

За три місяці розгляду документів російського співака співробітники британського посольства так і не зважилися видати візу автору хіта "Рюмка водки на столе".

Григорій Лепс. Скріншот.

Відомому російському співакові Григорію Лепсу відмовили в візі для в'їзду в в Об'єднане Королівство. Про це розповів сам Лепс зі сцени фестивалю "Жара" в Баку, організатором та ініціатором якого він був, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За словами співака, документи, які він подавав у посольство Великобританії, розглядалися співробітниками протягом 120 днів. Однак за цей строк співробітники посольства вирішили не видавати візу автору хіта "Рюмка водки на столе".

"Документи мені повернули без пояснення причин", - розповів Лепс. Так що співак може поки що тільки здогадуватися про причини відмови у візі.

Нагадаємо, що це не єдиний інцидент, коли Григорію Лепсу не видавали візу. У 2013 році співакові заборонили відвідувати США. У посольстві підкреслювали зв'язок Лепса з міжнародним злочинним угрупованням "Братський коло". Вважається, що саме ця причина спровокувала відмова співакові в візі.

Епіфаній пояснив, як треба святкувати й радіти під час війни

неділя, 12 травень 2024, 11:44

Радіти під час війни можна і навіть необхідно, щоб відновлювати власні духовні сили, прагнення і бажання жити, боротися і не здаватися. Водночас радість – це не гучний сміх чи галасливі вечірки. Про це написав предстоятель Православної церкви України м...

У Польщі "злякалися" депортації українських чоловіків - Forbes дізнався причини

неділя, 12 травень 2024, 10:50

Польща взяла на себе зобов'язання допомогти Україні у репатріації чоловіків, які є військовозобов’язаними, після прийняття нового закону про мобілізацію, який набуде чинності 18 травня. Однак крім етичних розглядів, цей крок може мати серйозний вплив н...