В адвоката у справі Бузини підірвали автомобіль (фото)

Інцидент стався сьогодні близько 15.00 біля будівлі Солом'янського районного суду Києва.

Андрій Федур. Фото:dt.ua

У Києві підпалили автомобіль, що належить юристу Андрію Федуру, адвокату обвинувачених у вбивстві журналіста Олеся Бузини Андрія Медведька і Дениса Поліщука. Про це пише народний депутат Ігор Луценко на своїй сторінці в соцмережі Facebook, інформують Патріоти України.

Інцидент стався сьогодні близько 15.00 біля будівлі Солом'янського районного суду Києва. “Щойно у нас завершилось судове засідання, і коли ми виходили, було підірвано автомобіль”, - сказав Андрій Федур. За його словами, постраждалих немає, на місці працює поліція.

Внаслідок вибуху в автомобілі Ауді Q7 почалась пожежа. На її ліквідацію виїхали пожежні підрозділи. Також на місці працює слідчо-оперативна група.

Опитуються свідки, які бачили, як з автомобіля, що проїжджав повз припаркований Ауді, в його бік кинули якийсь предмет.

Невинна жертва війни: Від міни в зоні ЧАЕС загинув червонокнижний кінь

понеділок, 13 травень 2024, 15:44

Прикордонники акустично задокументували факт мінного вибуху в межах зони відчуження ЧАЕС, яка перебувала під окупацією. Як з’ясувалося, на міні підірвався дикий кінь породи Пржевальського, про що поінформовано відповідні організації. Даний вид диких ко...

В Україні чоловіків заохочуватимуть мобілізуватися до війська - депутат розповів подробиці

понеділок, 13 травень 2024, 14:59

Чоловіків призовного віку заохочуватимуть мобілізуватися до лав ЗСУ грошовим забезпеченням – планується його підвищення до 170 тис. грн для бійців на передовій. Про це в інтерв’ю «Телеграфу» розповів член комітету Верховної Ради з питань національної б...