В Африці зловили крокодила-людожера, який 20 років тероризував місцевих жителів (фото)

​Величезна п'ятиметрова рептилія зжерла 20 осіб.

Крокодил з'їв більше 80 рибалок. Фото: ВВС.

Гігантський п'ятиметровий крокодил-людожер, близько 20 років тероризував жителів одного з районів Уганди і з'їв за цей час більше 80 рибалок, був спійманий живцем в результаті спецоперації, яка тривала три ночі. Про це пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Місцева організація із захисту дикої природи організувала засідку, і рептилія вагою близько тонни попалася в хитромудру систему мотузок.

Жителі району Бугира на березі озера Вікторія повідомили, що за останні 20 років гігантський крокодил зжер 83 людини, в основному рибалок, що ловили рибу в озері для прожиття і торгівлі.

Як повідомила Reuters представниця Фонду захисту дикої природи Уганди Ліліан Нсубуга, жителі села Луганга, яке найбільше постраждало від дій монстра, хотіли вбити рептилію, але рейнджери захистили крокодила, завантажили його в зелений пікап і вивезли.

У тому, що в мережі попався саме людожер, стало ясно відразу, як тільки гігантську тварюку розрізали.

Спочатку рептилію доставили на крокодилячу ферму в містечку Бувама, на захід від столиці Уганди Кампали. Але під натиском родичів загиблих рибалок крокодила-людожера вирішено було умертвити.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...