В Албанії затримали молодого футболіста, обвинуваченого в убивстві українки в Чорногорії

Прокурори наполягають на тому, що Арсеній Станович скоїв убивство з корисливою метою.
Анастасія Лашманова зі своїм ймовірним вбивцею. Фото: соцмережі.

У Тирані (Албанія) затримали 22-річного Арсенія Становича, якого підозрюють у вбивстві українки Анастасії Лашманової. Про це 19 червня повідомило видання Vijesti, передають Патріоти України.

За даними видання, Становича затримали 16 червня на підставі запиту поліції Чорногорії. Відомо, що його затримали в машині з косовськими номерами, за кермом якої перебував його батько Зоран. Видання припускає, що батько намагався допомогти синові втекти до США.

Підозрюваного передали співробітникам поліції Чорногорії. Йому обрали запобіжний захід у вигляді арешту, оскільки суд вирішив, що він схильний до втечі і може чинити тиск на свідків. Прокурори наполягають на тому, що Арсеній скоїв убивство з корисливою метою.

Станович – колишній воротар клубу "Приморац" і гравець національної збірної Чорногорії з водного поло. Його батько є главою прикордонної поліції аеропорту Тівата. 11 травня у чорногорському місті Котор виявили мертвою громадянку України Анастасію Лашманову. Її тіло зі слідами ножових поранень виявили у власній квартирі. Прокуратура почала розслідування. Неофіційно правоохоронці повідомили виданню, що на тілі українки були сліди насильства.

За даними видання Vijesti, Лашманова була директором компаній Mimoza Group і Sea Trade. Остання фірма три роки тому купила готель "Мімоза" в центрі чорногорського міста Тівата і завершила будівництво нового готельного комплексу. Також Лашмановій належав елітний комплекс "Перла" в Тіваті.

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Чи будуть забирати в ухилянтів водійські права: Юрист пояснив усі нюанси

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:28

Відповідно до нового закону про мобілізацію, ухилянтів можуть тимчасово обмежувати у праві керувати транспортом. З відповідним позовом до суду звертатимуться ТЦК та СП, передають Патріоти України. Юрист практики військового права ЮК "Приходько та партн...