В AROMA KAVA він більше не працює: Столичний бариста-сепаратист отримав по заслузі

Керівництво кав'ярні, у якій стався інцидент, звільнило скандального працівника, підкресливши, що не згодне з такою позицією і принесло вибачення за його поведінку.

Бариста Євген більше не працює в кав'ярні AROMA KAVA. Фото:соцмережі

Керівництво кав'ярні мережі AROMA KAVA прийняло рішення звільнити баристу, який відмовився обслужити відвідувачів українською мовою і ображав патріотів. Про це стало відомо з повідомлення на сторінці закладу в Facebook, передають Патріоти України.

"Нам дуже шкода, що виникла така ситуація. Ми вважаємо, що поведінка Євгена було абсолютно некоректною по відношенню до наших відвідувачів, за що щиро вибачаємося. Просимо не сприймати його особисті висловлювання як офіційну позицію AROMA KAVA і не ототожнювати з усіма співробітниками кафе", - підкреслили в компанії.

AROMA KAVA також вибачилася за поведінку баристи і підкреслила, що його вже звільнили.

"Ми завжди підтримували і будемо підтримувати використання української мови в закладах. На даний момент Євген не працює в кафе AROMA KAVA. Ми ще раз підкреслюємо, що не згодні з позицією колишнього співробітника і приносимо вибачення за його поведінку", - йдеться в повідомленні.

Слід зазначити, що кілька днів тому бариста-сепаратист встиг засвітитися в ще одному скандалі.

Як розповів на сторінці кав'ярні користувач під ніком Matematika Makc, чоловік в розмові з колегою погрожував перестріляти всіх патріотів і фотографуватися з прапором Росії.

"Діалог йшов настільки голосно, що його чули всі відвідувачі кафе. Багато, хто сидів спиною, навіть обернулися на них після їх слів ..." - додав він. Автор також прикріпив фотографію сепаратиста.

Як потім з'ясувалося, це був той же бариста, який назвав українську мову "незручною".

Провокації тривають: Тисячі авіарейсів європейських компаній постраждали від перешкод GPS з боку Росії

середа, 24 квітень 2024, 6:30

Тисячі рейсів авіакомпаній до країн Балтії з Великої Британії постраждали через перешкоди супутниковій навігації з боку Росії, передають Патріоти України з посиланням на The Telegraph. Зачеплені рейси за вісім місяців до кінця березня включали 2309 рей...

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...