В Авдіївці відносна тиша, бахкають по околицях та українських позиціях - Жебрівський

Голова Донецької ВЦА пояснив, що бригада наших електромонтажників не змогла і сьогодні вийти на місце прориву ЛЕП, бо російська сторона в СЦКК так і не надала письмових гарантій припинення вогню.

Обстріляна Авдіївка. Фото:24tv.ua

В Авдіївці встановився відносний режим тиші. Про це на своїй сторінці у Facebook написав голова Донецької військово-цивільної обласної адміністрації Павло Жебрівський, передають Патріоти України.

За його словами, попри відносну тишу у місті, обстріли продовжуються на околицях Авдіївки.

"Зараз в #Авдіївка відносна тиша. Бахкають по околицях і по позиціях наших військових. На жаль, бригада наших електромонтажників не змогла і сьогодні вийти на місце прориву ЛЕП, бо російська сторона в СЦКК так і не надала письмових гарантій припинення вогню", - написав Жебрівський, додавши, що "монтажники вже і не зможуть потрапити туди".

Раніше Жебрівський заявляв, що сподівається на встановлення режиму тиші для лагодження ЛЕП в Авдіївці завтра. Для цього навіть проводились переговори. "Ми зараз ведемо переговори, щоб завтра було. Телефонував президент, я йому доповів щодо ситуації, він знову включає всі засоби, щоб завтра тиша була", - розповів глава ВЦА.

Як відомо, 29 січня 2017 року російські війська та контрольовані РФ бойовики на Донбасі почали масовані обстріли Авдіївки, використовуючи важку артилерію, системи "Град" і танки.

Все недовге доросле життя поглинула війна... На фронті загинув звільнений з полону захисник "Азовсталі". Герою було лише 21 рік...

середа, 8 травень 2024, 8:15

На фронті в Україні загинув 21-річний вінничанин Назарій Гринцевич, повідомляє Суспільне. Зазначається, що Назарій потрапив у полон після евакуації з металургійного заводу Азовсталь у Маріуполі, де він три місяці разом із побратимами тримав оборону. По...

"Молюся кожен день": Окупант видав "рецепт" захисту від українських дронів і поскаржився на порядки в армії РФ

середа, 8 травень 2024, 7:50

Російський окупант, котрий воює на Куп'янському напрямку, розкрив свій спосіб "боротьби" з українськими дронами, –-це молитва. За його словами, у дні, коли він молився, на позиції росіян не було скидів із БПЛА. Перехоплення телефонної розмови загарбник...