В Білорусі до Нового року влаштували неймовірне шоу "танцюючих тракторів" (відео)

Шість тракторів у святковій ілюмінації виконали вальс і танго під музику Георгія Свиридова і Річарда Клайдермана.

Шоу "танцюючих тракторів". Скріншот.Мінський тракторний завод влаштував 27 грудня передноворічне святкове шоу, в ході якого три пари тракторів "Беларус" кружляли під музику. Відеозаписи з "танцюючими" тракторами опубліковані на YouTube білоруським виданням "Onliner", повідомляють Патріоти України.

Шість тракторів виконували "танець" на майданчику перед головним входом на МТЗ під музику композиторів Георгія Свиридова і Річарда Клайдермана.

"Досить цікаво та оригінально, не очікував!", "Шик і блиск!", "Що поробиш, якщо ми поки ще с/г країна", "Краще хай зарплати підвищать" - пишуть люди в коментарях.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...