У Британії інженери створили одяг, крізь який видно внутрішні органи (відео)

На футболці-рентгені розташовані спеціальні датчики, які при взаємодії з планшетом або телефоном показують внутрішні органи власника майки.

Зараз Curiscope працює лише в тестовому режимі. Фото: ntd.tv.

Британські інженери і програмісти створили платформу змішаної реальності Curiscope. Це футболка-рентген. Надягнувши її, можна побачити внутрішні органи людини, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Для того, щоб побачити внутрішні органи треба легко навести на себе мобільний пристрій з встановленим додатком. Малюнок на футболці повторює розташування ребер і хребта.

Зараз Curiscope працює в тестовому режимі. Розробники проекту планують удосконалити його, щоб використовувати в медицині. Запустили інтернет-кампанію для вдосконалення продукту.

Кинули на землю та жорстоко побили: У Варшаві в українця відібрали 400 тисяч євро

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:44

Група осіб в масках у центрі Варшави напали на 58-річного українця та відібрали у нього майже 2 мільйони злотих. Про це пише Inpoland в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.

Дружина Сенцова очолила український офіс Amnesty International

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:32

Юристка та громадська активістка Вероніка Вельч, яка родом з Франківська, очолила український офіс міжнародної організації Amnesty International. Про це Вероніка Вельч повідомила у фейсбук, передають Патріоти України. "Долучаюсь до міжнародного правоза...