В "ДНР" паніка: Окупанти повідомили, що ЗСУ пішли під Маріуполем в атаку (відео)

Бойовики звинувачують Турчинова та вважають, що не впораються з "українськими карателями"

У "ДНР" панікують через "наступ ЗСУ". Фото: pl.com.ua

У терористичних ЗМІ активно поширюється інформація про "наступ українців" в районі Маріуполя. Окупанти активно обговорюють цю "новину", повідомляють Патріоти України з посиланням на сепаратичні видання.

"Украинские войска по негласному приказу секретаря Совбеза Александра Турчинова в нарушение Минских соглашений проводят захват так называемой «серой зоны» под Мариуполем, продвинувшись на некоторых участках на 6 километров вперед", - пишуть видання сепаратистів.

Також бойовики "зацікавлені" у тому, щоб "українська армія припинила бойові дії та наступ". Мешканці окупованого Донбасу коментують, що "не впораються з Турчиновим та його карателями".

Чому виникають провали в пам'яті після розпивання спиртного: Вчені назвали причини

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:24

Вживання спиртного не тільки підвищує ризик померти від серцевого нападу та інших хвороб у довгостроковій перспективі, але й може спричиняти провали в пам'яті буквально на наступний ранок, передають Патріоти України. Група вчених з Університету Пенсіль...

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...