"В "ДНР" укрепляются по фэн-шую": Командир путінських "гібридів" похвалився окопами навколо Горлівки (відео)

Життєвий шлях цих «героїв» буде не довше виритих ними окопів, а пам'ять про них - ще коротше.

Командир бойовиків "Сухой". Фото: скріншот з відео.

Командир бойовиків «Сухий» розповів, як укріплюються під окупованою Горлівкою незаконні збройні формування. Відповідний ролик з'явився на відеохостингу YouTube, передають Патріоти України.

На обличчі командира землекопів добре помітні сліди різного роду зловживань. З характерним акцентом і недорікуватістю він розповів про своє «славне минуле» - про участь в збройному опорі під Слов'янськом. Терорист продемонстрував свіжовикопану траншеї «зашморги» навколо Горлівки.
Він похвалився, що в розпорядженні «армії ДНРа» є «все на світі»: танки, «Гради», гаубиці ... проте промовчав про авіацію і військово-морський флот. Підлеглий «Сухого», «простий хлопець» на прізвисько «Малой» на три прості запитання зміг видати всього шість таких же нескладних слів.

Після перегляду подібних відео не залишається ніяких сумнівів в тому, що життєвий шлях цих «героїв» буде не довше виритих ними окопів, а пам'ять про них - ще коротше.

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...