"В Донбассе какое-то обострение, потому что бандеровцам стукнуло в голову поистреблять свое мирное население" - ще один російський режисер образив українців

Карен Шахназаров при цьому зазначив, що росіяни почекають "в стороні, поки закінчиться цей ідіотизм".

Карен Шахназаров. Фото:АиФ

Російський кінорежисер, продюсер, генеральний директор кіноконцерну "Мосфільм" Карен Шахназаров образив українців. Свою заяву він зробив пропагандистському телеканалу "Росія 24", повідомляють Патріоти України з посиланням на допис у Facebook Олени Риковцевої.

"Мне запрещен въезд на Украину, наши картины запрещены на Украине, но я думаю, что этот идиотизм закончится, любой идиотизм заканчивается, и мы снова вернемся на Украину и будем там снимать.

Вполне в русле тактики зачистки памяти. Первым этапом был промыв мозгов, вторым - вымывание памяти. Ну вот так, вне времени, пространства, логики, обстоятельств и т.п. приспичило украинцам поидиотничать.

Взяли, запретили хорошего режиссера, хорошее кино, блажат на пустом месте, с ума сходят, вон сейчас у них в Донбассе какое-то обострение, потому что бандеровцам стукнуло в голову поистреблять свое мирное население.

Ну а мы ни причем, мы не при их делах, мы в стороночке переждем весь этот идиотизм, они поправятся, и мы вернемся. И будем снимать кино", — додав він.

Слід зазначити, що в соціальних мережах через такі заяви режисера почалася буря. Так, користувач Dmytro Stefurak написав: "СБУ чекає прямо зараз Шанхазарова. Обіцяний тур в Авдіївку на передові позиції. Господи, як же набридли".

Рішат Гатауллін: "У цього "білого тигра" давно вежу знесло і ремонту навряд чи підлягає..."

Roman Rolan: "Цінник на кіностудії Довженка аж надто привабливий, ось Карен і сумує, апаратна база звісно не нова, але за такі гроші цілком".

Ehduard Nikulin: "Коли закінчиться ідіотизм, ідіотизм Шахназарова і всієї тієї зграї мракобісів, присутніх на сатанинському шабаші разом з ним, то фільми буде знімати не Шахназаров, фільми зніматимуть ПРО Шахназарова і Ко, документальну хроніку із залу суду, під рубрикою — вони розпалювали війну і підливали масло в топку війни, зіштовхнувши лобами колись дійсно братські народи".

Ірландія може скоротити державну підтримку для українських біженців

вівторок, 14 травень 2024, 2:35

Ірландія цього тижня розгляне питання про скорочення державної підтримки для шукачів притулку та біженців, у тому числі тих, хто прибув з України, з метою приведення системи відповідно до систем інших європейських країн. Про це у понеділок заявив прем'...

"Я вб’ю його!": Мама Усика пригрозила Тайсону Ф’юрі за неприпустиму поведінку до свого сина

вівторок, 14 травень 2024, 0:55

Чемпіон світу за версіями WBA, WBO та IBF у суперважкій вазі Олександр Усик розповів про реакцію своєї мами на поведінку володаря титулу WBC Тайсона Ф’юрі. . Український боксер зізнався, що його мама була незадоволена тим, що британець штовхнув йо...