В горах Кубані стає небезпечно: Туристи зняли на відео сім'ю ведмедів в районі Сочі

Ведмедиця з двома ведмежатами почувають себе господарями в горах і не звертають жодної уваги на фунікулер.

Бурі ведмеді. Фото: animalworld.com.ua.

Рідкісне відео сім'ї ведмедів в горах, зняте туристами в Червоній Поляні на Кубані, набирає популярність в соціальних мережах, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Проїжджаючи на канатній дорозі в один з гірськолижних комплексів, люди побачили внизу ведмедицю з двома ведмежатами. Тварини поводилися впевнено і не звертали уваги на фунікулер.

Це не перша зйомка зустрічі людей з ведмедями в районі Сочі. Так, 15 грудня, в Червоній Поляні зняли ведмедя, який йшов по засніженій дорозі назустріч автомобілю. Наближатися тварина не стала і покинула місце зустрічі.

При цьому зустрічі з ведмедями стають для жителів все більш небезпечними. У листопаді в Лазаревському районі Сочі знайшли тіло 77-річної жінки зі слідами нападу дикого звіра. Ведмідь насмерть загриз її поряд з власним будинком.

У жовтні в горах Сочі масовим атакам ведмедів піддавалися пасіки. Тварини крали з них мед і ховалися в лісах. На даний час було зафіксовано вже близько 35 випадків нападів.

Окупанти навіть зруйнували його дім, але...: Харків'янина вдруге судитимуть за любов до "русского мира" (фото)

вівторок, 7 травень 2024, 21:28

Співробітники Служби безпеки України затримали у Харкові 48-річного чоловіка, який є шанувальником Росії. За даними слідства, у 2022 році його вже притягували до кримінальної відповідальності за те, що він заперечував збройну агресію Росії проти Україн...

"Спорт поза політикою": Призер Олімпіади з плавання став на захист Ломаченка перед титульним боєм

вівторок, 7 травень 2024, 21:16

Срібний призер Олімпіади з плавання і колишній народний депутат України Денис Силантьєв поділився думкою щодо українського боксера Василя Ломаченка. Силантьєв в інтерв'ю Sport-express.ua заявив, що не хоче «змішувати спорт і політику», передають Патріо...