В гостях у кремлівської пропаганди: Студент "Могилянки", який вступив у суперечку з Порошенком, засвітився на росТБ (відео)

Відео з "міркуваннями" Тараса Стародубця про війну на сході України і Росії опубліковано на сайті пропагандистського телеканалу "Life".

Тарас Стародубець. Фото: скрін відео

Київський студент Тарас Стародубець, який влаштував перепалку з президентом України Петром Порошенком з приводу військових дій на Донбасі, засвітився на путінському пропагандистському телеканалі "Life". Про це пише Апостроф, зазначають Патріоти України.

Відео з його "міркуваннями" про війну на сході України і Росії опубліковано на сайті пропагандистського телеканалу.

"Якщо ти кажеш, що ти можеш зупинити за два, за три тижні війну і це не відбувається, ти починаєш мусолити тему, що все залежить тільки від Росії... Росія величезна країна... мене не цікавить, що там відбувається... Отже, треба шукати шляхи вирішення всередині країни", - сказав Стародубець про політику Порошенка.

Боротьба тривала 10 днів: Легендарний боксер-чемпіон помер після нападу епілепсії за кермом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:22

Колишній чемпіон Великобританії та Європейського союзу з боксу Віллі Лімонд помер у віці 45 років, повідомив його син у соціальних мережах. З Лімондом, який виграв 42 зі своїх 48 боїв на професійному рингу з 1999 по 2023 рік, 6 квітня стався епілептичн...

У липні Україну накриють зливи та град: Синоптикиня дала довгостроковий прогноз і попередила про "сюрпризи"

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:47

Наприкінці квітня в Україні буде похолодання, можуть навіть вдарити заморозки вночі, а на початку червня пройдуть сильні дощі зі шквалами. Однак, за прогнозами погоди від наших фахівців, літо в Україні буде на 1-2 градуси теплішим за норму, і вже в дру...