В гостях у Лайми Вайкуле: На фестивалі в Юрмалі Злата Огневич викликала справжній фурор (фото, відео)

Запальна україномовна композиція "За літом, за весною" від української співачки була сприйнята бурхливими оваціями.

Злата Огневич запалила публіку україномовним хітом. Фото: podrobnosti.ua.

Українська співачка Злата Огневич була запрошена на фестиваль Лайми Вайкуле в Юрмалу, де вчора виконала дві пісні. Одна з них - її нова україномовна "За літом, за весною", на яку нещодавно був знятий кліп, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Спочатку Злата з'явилася на сцені знаменитого концертного залу "Дзінтарі" в компанії Яніса Стібеліса, з яким неймовірно зворушливо виконала композицію Раймонда Паулса - "Любов настала". Після бурхливих оплесків їх дуету, Злата лаконічно подякувала публіку українською: "Дякую".

Але і це ще не всі сюрпризи - українська зірка представила нову пісню і супроводила свій виступ такими словами: "Хочу виконати для вас свою пісню! З України, з великим серцем, для наших прекрасних друзів в Юрмалі - "За літом, за весною"!

Запальна україномовна композиція від Злати Огневич була сприйнята бурхливими оваціями, але не тільки глядачам сподобався репертуар українки, а й самій господині вечора - Лаймі Вайкуле.

Саме вона запропонувала Златі заспівати ще дві пісні на сцені її чотириденного міжнародного фестивалю. Публіка в Юрмалі почує від Злати Огневич - "Кружева" і "Моя мелодія".

"Визволитель" не стерпів відмови: У Севастополі окупант ударив дівчину ногою в обличчя за відмову танцювати лезгинку (відео)

неділя, 5 травень 2024, 10:43

Російські окупанти продовжують тероризувати мирне населення окупованих територій України. У Севастополі (Крим) військовий із угруповання "Шторм Z" ЗС РФ напав на дівчат. Постраждала записала інцидент на відео, передають Патріоти України. Інцидент трапи...

Надія на світле майбутнє: Благодатний вогонь прибув до України

неділя, 5 травень 2024, 10:25

Благодатний вогонь прибув до України. Пізно вночі скаути доправили його до пункту пропуску "Старокозаче", що на українсько-молдовському кордоні. Про це повідомили у Державній прикордонній службі України. Вогонь з Єрусалиму зустріли капелани та прикордо...