В ім'я героя: На Донбасі БТР "Надія Савченко" знищив російську БМП

Військову техніку для бійців ЗСУ відремонтували волонтери з Городка, що на Хмельниччині.

"Надію Савченко" відремонтували волонтери з Хмельниччини. Фото: khm.depo.ua.

Відновлений подільськими волонтерами БТР "Надія Савченко" виконує свою місію на Сході. Depo.Хмельницький вже розповідав про волонтерів з Городка, що на Хмельниччині, які відновлюють техніку для АТО, передають Патріоти України.

За рік своєї діяльності вони "поставити на колеса" більше півтора десятків військових машин. Успіхи ремонтників оцінили в Міноборони — нещодавно всю бригаду нагородили медалями "За сприяння Збройним Силам України". Факти розповіли, що нещодавно ремонтники відвідали бійців. У гості, природно, поїхали не з порожніми руками, а прихопивши понад півтонни зібраного жителями Городка і навколишніх сіл продовольства.

Привезли харчі, медикаменти, а найголовніше - дитячі подарунки - малюнки та листи від дітей сільської школи в Чорниводах і цілий ящик сувенірів-оберегів, виготовлених учнями Городоцької художньої школи, які давно є активними членами волонтерського руху і навіть нагороджені грамотою міністра оборони. Сувенірні сови (офіційний символ "Айдару") викликали справжній фурор серед бійців. Обереги вручили кращим воїнам в якості нагороди.

Ніяких зауважень щодо якості ремонту техніки у бійців нема, тож волонтери цим дуже горді. Вони почули тільки слова подяки. "Бронетехніка, навіть застаріла, нам дуже потрібна, — каже старший сержант Іван Кокошко. — Але набагато важливіше те, що машини відремонтували волонтери. Це вселяє в бійців впевненість, що в тилу пам'ятають про своїх воїнів, що за нашими плечима — вся країна і український народ". БТР "Надія Савченко" вже успішно проявив себе у боях. Зокрема, під Горлівкою його екіпаж знищив російську БМП.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...