В Індонезії величезний пітон проковтнув 25-річного чоловіка (фото, відео, 16+)

У ніч перед виявленням змії люди чули крики, що доносилися з пальмового гаю. Очевидно, саме тоді відбувалася сутичка чоловіка з пітоном. Але, на жаль, на допомогу йому ніхто не прийшов.

Гігантський пітон повністю проковтнув чоловіка. Фото: Daily Mail.

На індонезійському острові Сулавесі гігантський пітон повністю проковтнув дорослого чоловіка, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

25-річний Акбар Салубіро пропав у неділю, в цей день він збирався в сусіднє село.

На наступний вечір стурбовані його зникненням односельці почали пошуки і виявили на задньому дворі будинку чоловіка семиметрового пітона.

Убивши змію і розрізавши їй черево, односельці знайшли зниклого Акбара, який до цього моменту був уже мертвий.

Представник сільської ради Салубіро Джунаїд розповів, що в ніч перед виявленням змії люди чули крики, що доносилися з пальмового гаю. Чому ніхто не прийшов на крик, він не уточнив.

Слуга Гетманцев похвалився, що оподаткував PornHub в Україні

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:00

Відтепер для нього то чесна та пристойна фірма. Канадська компанія Aylo (раніше MindGeek), якій належить порнографічний сервіс PornHub, зареєструвалася платником ПДВ в Україні як постачальник електронних послуг. Про це повідомив голова податкового комі...

Відсутність екіпажу дало змогу оптимізувати геометрію Manta Ray: У США завершили тестування підводного безпілотника для довготривалих місій (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 3:25

Прототип безпілотного підводного апарату Manta Ray завершив випробування у воді біля узбережжя Південної Каліфорнії в лютому і березні 2024 року. Про це повідомляється на сайті DARPA. . Випробування продемонстрували гідродинамічні характеристики в мор...