В Іспанії затримали впливового ватажка російської мафії (відео)

Затримання відбулося, коли лідери мафіозних угруповань обговорювали плани вбивства одного з членів ворожого клану.
Росіянина затримали у курортному місті Марбелья. Фото: соцмережі.

У неділю, 5 серпня, в місті Марбелья на півдні Іспанії затримано трьох кримінальних авторитетів з країн колишнього СРСР, одного з них називають третьою за значимістю людиною в російській мафії, передають Патріоти України.

Затримання відбулося, коли лідери мафіозних угруповань обговорювали плани вбивства одного з членів ворожого клану. На опублікованому поліцією відео можна побачити, як правоохоронці вриваються в кафе, де знаходяться розшукувані.

Затриманих взято під варту, їм закидають замах на вбивство, фальсифікацію документів і членство в злочинній організації. Серед учасників "сходки" були два представники грузинських кланів, які в останні роки координували дії вихідців з РФ, вказує поліція. При цьому один із затриманих, за її даними, вважався третьою за значимістю людиною в російської мафії.

Передбачається, що затримані мали намір відтворити кримінальну структуру, яка була ліквідована в червні 2017 року. Тоді правоохоронці заарештували 129 підозрюваних, проте вже в липні знову почалося розслідування, оскільки в Марбельї були виявлені сліди одного з кримінальних авторитетів, який керував ліквідованим в червні угрупованням з Литви. Йдеться про "одного з найважливіших "злодіїв в законі" в Європі", зазначає поліція. В ході розслідування з'ясувалося, що, крім поділу території, злочинці планували вбивство відомого члена конкуруючого клану, який хотів оселитися в Іспанії.

Джерело: DW

"Була морально вбита": На Сумщині мати поховала сина-військового і померла сама

четвер, 18 квітень 2024, 17:22

У селі Манухівка Новослобідської громади на Сумщині одразу після похорону сина, який загинув захищаючи Україну, померла його мати. У жінки не витримало серце. Про це пише "Суспільне", передають Патріоти України. 25-річний Владислав був уродженцем села ...

"Це висновок лікарів": Віталій Капранов назвав причину раптової смерті свого 56-річного брата-близнюка

четвер, 18 квітень 2024, 15:27

Український письменник та публіцист Віталій Капранов назвав причину смерті свого 56-річного брата-близнюка Дмитра, який пішов з життя 16 квітня, передають Патріоти України. Раптова смерть Дмитра Капранова стала справжнім шоком для українського суспільс...