В іспанській пустелі закопали плиту з мемами для нащадків (фото, відео)

За меми, про які повинні знати нащадки, проголосувало понад 600 000 користувачів.

Американці зарили в іспанській пустелі плиту з мемами для нащадків. Фото: trinixy.ru.

Розважальний сайт 9GAG вигравірував на 24-тонній скелі найпопулярніші меми XXI століття і закопав її в іспанській пустелі, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Все, щоб довести нащадкам, що їхні предки були "не тільки розумними, але і веселими".

Монумент гумору має 5 метрів у висоту і містить меми, які обрали понад 600 тисяч користувачів інтернету з 114 країн світу. Точне розташування монумента не відомо.

Серед нанесених на плиту мемів: філософствуючий динозавр, відомий як філосораптор, японський комік Піко-Таро, який прославився кліпом Pen-Pineapple-Apple-Pen, мем DickButt. Також представлені й популярні в мережі котики.

Дружина Сенцова очолила український офіс Amnesty International

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:32

Юристка та громадська активістка Вероніка Вельч, яка родом з Франківська, очолила український офіс міжнародної організації Amnesty International. Про це Вероніка Вельч повідомила у фейсбук, передають Патріоти України. "Долучаюсь до міжнародного правоза...

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...