"В хід йшла цегла і вогнегасники": Масова бійка сталася на київському ринку, є постраждалі

Конфлікт виник між представниками ринку і представниками орендаря землі.

Бійка. Ілюстрація: ВСН

У Дарницькому районі Києва на території ринку виникла бійка між підприємцями і представниками орендаря землі. Внаслідок сутички кілька людей звернулися за допомогою до лікарів. Як повідомили у столичній поліції, вранці правоохоронці отримали повідомлення про те, що невідомі зносять торгові точки. За викликом виїхали патрульні, співробітники районного управління поліції і спецпідрозділу. Про це інформують Патріоти України.

Як з’ясувалося, конфлікт виник між представниками ринку і представниками орендаря землі. "Орендар найняв людей і привіз будівельну техніку для установки паркану. Однак підприємці почали зводити барикади. В результаті виник конфлікт, почалася бійка, в хід пішла цегла і вогнегасники. Також були спроби заблокувати рух", – йдеться у повідомленні.

Поліція втрутилася в сутичку і створила кордон між учасниками конфлікту. Зараз ситуація стабілізована. Інформація про потерпілих уточнюється, станом на 14:30 до столичної поліції від лікарів надійшло 5 повідомлень про потерпілих. Проводиться перевірка, за результатами якої буде прийняте відповідне процесуальне рішення.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...