В компанію до Охлобистіна з Кобзоном: Скандальний Джигурда подав документи на отримання громадянства "ДНР"

Як зазначив сам артист, він вирішив стати громадянином самопроголошеної "республіки" на знак протесту проти збройних дій в регіоні.

Микита Джигурда вирішив стати громадянином "днр". Фото:http://dnr-news.com/Скандально відомий актор і шоумен Микита Джигурда подав документи на отримання паспорта в так звану "міграційну службу МВС ДНР". Про це повідомляє так зване "міністерство інформації ДНР" на своєму каналі в Youtube, передають Патріоти України.

Як зазначив артист, він вирішив стати громадянином самопроголошеної "республіки" на знак протесту проти збройних дій в регіоні.

"Я російський артист і поет українського походження і пишаюся цим. Донбас завжди був душею України, але цю душу стали розпинати. І сьогодні я виступаю за те, щоб на цій території, нарешті, настав мир", - сказав він.

Як відомо, в кінці минулого року паспорт "ДНР" отримав інший російський шоумен - Іван Охлобистін. Також відомо, що власником такого паспорта є депутат РФ і співак Йосип Кобзон.

"Навіщо демонструвати домашній затишок зараз?": Нардепка Безугла обурилася кількістю пасок в соцмережах, українці відповіли

субота, 4 травень 2024, 23:53

Напередодні Великодня, у суботу, 4 травня, народна депутатка Мар'яна Безугла опублікувала в соцмережі допис із обуренням від великої кількості святкових пасок, які українці напекли та демонстрували на загал. Нардепка написала, що вважає неприйнятним де...

"Є ще порох в порохівницях": Залужний у Великій Британії показав майстерклас зі снайпінгу (фото)

субота, 4 травень 2024, 23:30

Український генерал, ексголовнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, який проходить стажування в МЗС після призначення на посаду Надзвичайного і Повноважного Посла України в Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії, також тренується у ...