У Кривому Розі п'яна мажорка влаштувала гонитву з поліцейськими

Жінка перебувала у нетверезому стані - алкотестер показав значення 2,93 проміле, що майже в 15 разів перевищує допустиму норму.

П'яна мажорка влаштувала гонитву з поліцейськими. Фото: Galka.if.ua.

В Металургійному районі Кривого Рогу жінка за кермом Toyota RAV4 тікала від поліцейських. Про це повідомляє "Первый городской", передають Патріоти України.

Жінка за кермом позашляховика стояла посеред проїжджої частини на проспекті Гагаріна. До неї підійшли патрульні, але водійка вирішила втекти на авто. Жінка доїхала до проспекту Миру - там її вдалося наздогнати і зупинити співробітникам поліції.

У порушниці були всі ознаки алкогольного сп'яніння. Стосовно правоохоронцям вона вела себе зухвало і вимагала викликати їй швидку.

Алкотестер показав значення 2,93 проміле, що майже в 15 разів перевищує допустиму норму. Жінці загрожує позбавлення прав на рік.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...