В Києві битимуться помідорами: На масову бійку "Томатина" запрошують усіх бажаючих

​Веселе дійство розгорнеться на свіжому повітрі біля метро "Іподром" по проспекту Академіка Глушкова, 9 поряд з дельфінарієм.

"Томатина" в Іспанії. Фото: 1kurs.net.

У суботу, 27 серпня, всі охочі відчути яскраві і незабутні емоції запрошуються на Льодовий стадіон в Києві.Там пройде найяскравіший фестиваль сезону - "Томатина", повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК.

Історія свята бере свій початок в іспанському місті Буньоль, куди в останній тиждень серпня з'їжджаються тисячі людей, щоб взяти участь в томатних боях і відзначити закінчення літнього сезону.

Фестиваль супроводжується народними гуляннями, ярмарками і конкурсами, а його головною фішкою є "битва" помідорами. Основне дійство триває приблизно годину, і за цей час площі міста перетворюються на справжнє томатне місиво, а учасники битви з ніг до голови покриваються соком і м'якоттю роздавлених помідорів.

Київський фестиваль "Томатина" обіцяе стати найяскравішою подією серпня. Крім самої битви, гостей і учасників фестивалю чекають розпродажі, ярмарки, дегустації, концерт та інші розваги.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...