В Києві ліквідовано велику наркобанду, до складу якої входили діючі поліцейські

Деканоїдзе заявила, що кожного місяця торговці отримували близько 4 млн гривень

У Києві ліквідували наркобанду, в якій були поліцейські. Фото: кадр з фільму "Леон" (kinopoisk)

У Києві ліквідували злочинне угруповання, в яке входили діючі поліцейські, що створило розгалужену мережу і торгувало наркотиками. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "УНІАН".

Начальник Нацполіції Хатія Деканоїдзе розповіла про це на брифінгу у Києві. "Вчора вночі було затримано організовану злочинну групу, яка дуже давно та довго працювала над реалізацією наркотичних засобів", - заявила Деканоїдзе.

"Під час 57 проведених обшуків в Києві, Кривому Розі, Дніпрі та Кропивницькому було виявлено місця виготовлення, зберігання наркотиків, а також 14 одиниць зброї, серед якої 7 гранат, близько 1,5 тисяч боєприпасів. Також вилучено 1 кілограм амфетаміну, 3 кілограми метадону, 1 кілограм гашишу та 7 тисяч таблеток екстазі", - додала вона.

Місячний дохід наркоторговців складав близько 4 мільйона гривень. У спецоперації по ліквідації був задіяний нещодавно створений спецпідрозділ КОРД (Корпус оперативно-раптової дії), а також співробітники прокуратури і внутрішньої безпеки Нацполіції.

Скільки засуджених Україна може відправити на фронт? У владі назвали цифру

субота, 11 травень 2024, 0:55

В Україні нараховується 27 тис. осіб, які відбувають покарання у вигляді обмеження та позбавлення волі. З них, за озвученою представником міністерства юстиції на засіданні профільного комітету інформацією, 20 тис. засуджених можуть скористатися правом ...

Пенсії в Україні перерахують заднім числом за лічені тижні: Ось кому збільшать одразу за місяці

п’ятниця, 10 травень 2024, 18:37

В Україні з 1 червня перерахують пенсії тим, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку та виконав кілька умов. Розмір прибавки залежатиме від зарплати та стажу. Про це йдеться в матеріалі OBOZ.UA. В Україні з 10,4 млн пенсіонерів працювати прод...