У Києві спроба вкрасти ялинку переросла в сутичку на сокирах і ножах (відео)

Коли на місце прибули патрульні, зловмисники спробували втекти разом з ялинкою, але їх затримали.

Вкрасти ялинку зловмисникам не вдалося. Фото: скріншот з відео.

Інцидент стався в Києві на вулиці Урловській, в ніч на 25 грудня на ялинковому базарі. Двоє невідомих намагалися вкрасти ялинку, а коли продавець спробував їх зупинити, сталася бійка на сокирах і ножах, повідомляють Патріоти України.

Продавець ялинок сидів в машині і наглядав за товаром. Коли побачив потенційних покупців, підійшов до них. Але ті дістали ніж, а у продавця виявилася сокиру. Почалася бійка.

Нападники розпорошили продавцеві в обличчя газ з балончика і пошкодили його автомобіль. Поліцію викликав випадковий свідок, який побачив те, що відбувається, з вікна. Коли на місце прибули патрульні, зловмисники спробували втекти разом з ялинкою, але їх затримали.

Ніхто не постраждав. Продавець ялинок відмовився писати заяву на грабіжників. Але на них будуть складені адміністративні матеріали за хуліганство.

Джерело: Інформатор

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...