В Києві відкрили скандальний фасад Театру на Подолі, що збурив містян (фото)

Після масштабної реконструкції користувачі соцмереж "охрестили" приміщення театру крематорієм, різко розкритикувавши його неестетичність.

В Києві показали фасад Театру на Подолі. Фото: pravda.com.ua.

На Подолі в Києві відкрили фасад нової будівлі театру, реконструкція якого викликала великий резонанс. Про це повідомляє кореспондент "Української правди" з місця події, передають Патріоти України.

Фасад відкривали під оплески частини людей, які прийшли на відкриття. Інша частина на чолі зі свободівцем Ігорем Мірошниченком зустріла відкриття фасаду вигуками "Ганьба".

Новобудова дуже вирізняється виглядом із-поміж невеличких історичних будівель Андріївського узвозу – однієї з найстаріших і найвідоміших вулиць Києва.

Задня сторона будівлі, яка прилягає до пагорбів, помітно вивищується над сусідніми будівлями.

Як відомо, киян обурив фасад нової будівлі Київського драматичного театру, зведеного на Андріївському узвозі.

Також стало відомо, що на Андріївському узвозі, поруч зі скандальним Театром на Подолі та просто навпроти музею Булгакова, почали будівництво багатоповерхового готелю.

"Крани та інша важка техніка навпроти музею Булгакова – це не Юність (фабрика, яка належить "Еста Холдингу" Рената Ахметова – ред.). Це будівництво веде компанія "Маркон", їх майданчик прилягає до майданчика "Юності". Будувати планують готель/апартаменти, будівля буде займати всю їхню ділянку повністю", - написала в фейсбук Юлія Нікітіна.

Як відомо, підготовчі роботи для будівництва готелю "Маркон" розпочав ще в липні 2012 року. Тоді розгорівся скандал щодо знищення дерев на Замковій горі.

Наразі на майданчику розпочались активні будівельні роботи, повідомив співкоординатор Ради з урбаністики Києва Григорій Мельничук.

"На Андріївському узвозі, 14-16 почались активні будівельні роботи – тут уже виритий котлован і працюють бурові установки по зведенню готелю", - написав Мельничук на порталі "Великий Київ".

Були знайомі? Прокуратура Мюнхена озвучила нові деталі вбивства українських військових росіянином у Німеччині

середа, 1 травень 2024, 10:59

Справу про вбивство росіянином двох українських військовослужбовців у Німеччині разом із місцевою кримінальною поліцією розслідує прокуратура Мюнхена. Вона долучилася до справи через те, що слідчі не змогли повністю виключити політичну мотивацію злочин...

Закрутити гайки: Макрон закликав Європу заборонити соцмережі для дітей до 15 років і порівняв їх із джунглями

середа, 1 травень 2024, 10:30

Президент Франції Еммануель Макрон закликав Європу заборонити соціальні мережі школярам до 15 років та порівняв їх із джунглями. Він зазначив, що батьки нині на кілька годин у день відчиняють дітям двері у світ, в якому є кіберпереслідування, порнограф...