В Києві затримали чоловіка, що "мінував" Раду, McDonald's, магазини Roshen та телеканал "112"(відео)

І це ще не повний перелік місць, де відзначився "мінер"-невдаха.

Підозрюваний. Фото: youtube.com

Як повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Києві, днями до постових поліцейських, які несуть службу на станції метро "Лісова", звернувся громадянин, який вказав на чоловіка, котрий у своїй телефонній розмові кілька разів вживав слово "мінування", передають Патріоти України, посилаючись на Нескучные новости.

Поліцейські зупинили підозрілого чоловіка та запросили до кімнати поліції. Встановивши його особу, правоохоронці з'ясували, що він причетний до серії анонімних замінувань. 32-річний місцевий мешканець жартома телефонував до поліції та повідомляв про замінування різних об'єктів, при цьому представлявся працівником спецслужб. Чоловік зізнався у скоєному.

"Про те, що такі дії тягнуть за собою кримінальну відповідальність, він знав, але вважав себе невловимим", - зазначає поліція. Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочато кримінальне провадження за ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до 6 років позбавлення волі.

Як зазначається у відеокоментарі поліції, затриманий повідомляв, зокрема, про замінування телеканалу "112 Україна" та кіосків на станції метро "Лісова". Сам підозрюваний розповів, що також мінував і Верховну Раду, ресторани мережі McDonald's та кондитерські магазини Roshen.

"Я прямував на явку на Майдан Незалежності. У мене там зустріч за агентом ФСБ. І мене затримали на метро "Лісова", - заявив він.


Українці через приморозок можуть залишитися без молодої картоплі та інших овочів (відео)

неділя, 5 травень 2024, 19:01

Великодні приморозки завдали чимало збитків селянам. У східних, північних і навіть південних регіонах в людей померзла городина. Так, Марія Луцькова з Сумщини показала у Tik-Tok свій город, передають Патріоти України. У жінки померзли картопля, перець,...

В США існує "місто-долгожителів" Лома-Лінда: Чим харчуються його мешканці

неділя, 5 травень 2024, 18:52

В США існує "місто-долгожителів" Лома-Лінда і його мешканка розкрила свій раціон. Можливо, саме у її звичці харчуватися хтось знайде відповідь, чому американці з цієї "блакитної зони" живуть довше приблизно на десять років, ніж решта населення Америки,...