В Києві священника культової подільської церкви впіймали на афері, - ЗМІ

Як стверджують активісти, батюшка наполегливо звертався до перехожих з проханням пожертвувати що-небудь на похорон бідній дитині.

Церква Миколая Набережного на Подолі. Фото: Вікіпедія

Сьогодні, 21 січня, на вулиці Щербаківського (колишня Щербакова) поліцейські затримали за копійчану аферу священика церкви Миколая Набережного на Подолі (УАПЦ). Про це йдеться на сторінці dtp.kiev.ua в Facebook, передають Патріоти України.

Як пишуть активісти, батюшка наполегливо звертався до перехожих з проханням пожертвувати що-небудь на похорон бідній дитині. Комусь із них надмірний ентузіазм святого отця здався підозрілим, і він викликав поліцію.

Видання стверджує, що прибулі за викликом копи встановили, що священик зібрав милостиню не так на дитячі похорони, а собі на проїзд до будинку. Затриманий повідомив правоохоронцям, що зважився на злочин через брак грошей на квиток на маршрутку до Пущі-Водиці.

"Помідори самі себе не підвʼяжуть": Літня жінка самовільно зняла та забрала собі знаки "Міни" (відео)

четвер, 9 травень 2024, 12:54

В одному із деокупованих населених пунктів жінка зняла близько десятка попереджувальних знаків з написами "Міни". У ДСНС припускають, що жінка намагалася використати їх у господарстві, хоч точної мети такого вчинку не знають, передають Патріоти України...

Була розбита губа, синці та кров: Спливли нові подробиці смерті чоловіка в ТЦК Кривого Рогу

четвер, 9 травень 2024, 11:28

Рідні померлого в Саксаганському районному ТЦК Кривого Рогу чоловіка приїздили до моргу на упізнання його тіла. Вони кажуть, що воно в синцях і крові. Про це пише "Суспільне". Як розповіла мати померлого Тетяна Зайцева, жодних документів про смерть син...