У Китаї хірурги побилися прямо під час операції (відео)

За деякими даними, чоловік і жінка були в романтичних стосунках.

У Китаї хірурги побилися прямо під час операції. Скріншот.

В одній з лікарень Китаю лікар і медсестра побилися прямо під час хірургічної операції. Про це повідомляє місцеве видання Shanghaiist, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.
На відео видно, що словесна перепалка між чоловіком і жінкою швидко переросла в бійку - він кинув у жінку рукавичками, а вона накинулася на нього з кулаками. Після цього чоловік почав наносити їй удари по голові. Іншим медикам довелося рознімати колег. Інцидент стався 12 травня в повіті Ланькао (провінція Хенань).
Причиною конфлікту могла стати сварка, яка не має відношення до роботи: за даними ЗМІ, хірург і медсестра не просто колеги, а й коханці.
Інцидент в даний час розслідується поліцією. Офіцер поліції повідомив журналістам, що бійка сталася після закінчення операції. За його словами, до цього моменту пацієнт вже покинув операційну. Однак на відео можна роздивитися, що операція в момент зіткнення триває.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...