В Мелітополі водія, що збив жінку на "зебрі", по-звірячому побили прямо на місці ДТП

За жертву наїзду таким чином "заступився" перехожий, що випадково при собі мав бандитське знаряддя.

На місці ДТП. Фото: ria-m.tv.У Мелітополі битою побили водія, який збив жінку на пішохідному переході. ДТП сталося вранці на перехресті Гетьманської і Петра Дорошенка, повідомляють Патріоти України з посиланням на РІА Мелітополь.

Водій ВАЗ 21121 рухався по вул. Петра Дорошенка в бік Героїв України та скоїв наїзд на жінку, яка переходила вулицю на нерегульованому пішохідному переході. В результаті ДТП 40-річна жінка отримала травми.

Як розповіла очевидиця подій, водій, що скоїв ДТП, вийшов з машини і на нього відразу накинувся з битою чоловік кремезної статури.

- Він був мало вдвічі вище ростом і важче вагою. Як він його бив! Бив битою, куди тільки міг! Той падав, намагався встати, він бив його лежачого. Потім розбив йому скло на машині. Навколо стояли люди і дивилися на все це. Я розумію, що водій винен. Але щоб так бити людину, це просто жорстоко, - каже свідок події.

Постраждала була доставлена в лікарню з черепно-мозковою травмою та закритим переломом лівої плечової кістки зі зміщенням. У водія - закрита черепно-мозкова травма, садна.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...