У мережі підняли на сміх "масову" першотравневу демонстрацію в "ДНР" (фотофакт)

Повернення в СРСР в "молодій республіці" іде з потугами.

"Масова" демонстрація в Донецьку. Фото: Твіттер.

У мережі висміяли кількість учасників мітингу в честь 1 травня в окупованому РФ Донецьку. Відповідну фотографію опублікував у своєму Twitter користувач з аккаунтом UA and EU, передають Патріоти України.

Відзначимо, що в контрольованій російськими військами і бойовиками терористичної організації "Донецька народна республіка" частині окупованого Донбасу спостерігається культ СРСР, а кілька "державних" структур копіюють навіть у назвах державні органи сталінських часів.

Так, один із силових підрозділів "ДНР" носить назву "Міністерство державної безпеки", що відсилає до пізньосталінських часів, коли спецслужба СРСР отримала ранг міністерства.

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....