В Москві поховали "російську Леді Ді" - онуку мільярдера Платона Лебедєва (фото)

Близьких і друзів Діани Лебедєвої під час похорону охороняли співробітники правоохоронних органів.

Діана Лебедєва. Фото: Амур.інфо.

Онуку російського мільярдера Платона Лебедєва Діану в середу, 30 листопада, поховали в Москві на Троєкуровському кладовищі. Про це повідомляє L! FE, передають Патріоти України.

Попрощатися із загиблою в ДТП в Швейцарії дівчиною прийшли понад сто осіб, в тому числі і представники "золотої" молоді.

"Діану проводили її близькі друзі: син співачки Жасмін Михайло Семендуєв, син генпродюсера Першого каналу Олександра Файфман Семен з коханою Софією Шлягою, Стеха Малікова з матір'ю Оленою, син сценографа Бориса Краснова Данило і син бізнесмена Володимира Кисельова - співак ЮрКісс", - йдеться в повідомленні .

Дівчину, яку в мережі називали "російською Леді Ді", поховали в білій труні. Мати загиблої Людмила на похороні не сказала ні слова.

"Убита горем жінка лише стискала руку батька, всю церемонію просидівши на стільці. Платон Лебедєв керував процесом похорону і стежив за станом дочки, раз у раз поправляючи на ній теплу шаль", - повідомляє L! FE.

Нагадаємо, 25 листопада стало відомо, що в Швейцарії в страшній аварії загинула Діана Лебедєва.

У Міненерго пояснили, навіщо Росія поновила обстріли енергетичної інфраструктури

неділя, 5 травень 2024, 8:38

Російські загарбники знову почали обстрілювати енергетичну інфраструктуру, що може свідчити про зміну політичної та економічної ситуації. Про це заявив міністр енергетики України Герман Галущенко в етері телеканалу "Ми - Україна". "Чому вони зараз вирі...

Українці мають заплатити податки навіть за ті квартири, які отримали десятки років тому: Названо суми та терміни

неділя, 5 травень 2024, 8:30

В Україні влітку треба платити податки на нерухомість (квартири та будинки). Податок платиться за минулий рік і за площу, яка перевищує 60 квадратів для квартир та 120 квадратів для будинків, передають Патріоти України. Про це йдеться в повідомленні Де...