У Швейцарії в автокатастрофі загинула 19-річна Діана Лебедєва - спадкоємиця ЮКОСа

​Автомобіль дівчини впав у воду з моста, який місцеві жителі називають "сатанинським".

Діана Лебедєва. Фото: Амур.інфо.

У Швейцарії в страшній аварії загинула 19-річна спадкоємиця співвласника ЮКОСа Платона Лебедєва - Діана. Як повідомляють російські ЗМІ, автомобіль дівчини впав з моста в воду. У прес-службі посольства РФ цю інформацію підтвердили, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Відзначається, що тіло Лебедєвої та 23-річного хлопця, який їхав разом з нею, виявили на дні річки.

За інформацією російських ЗМІ, в аварії разом з онукою бізнесмена Платона Лебедєва загинув племінник Субхи Шихлінського - начальника управління державного відділу правового департаменту уряду РФ - Азер Ягубов.

Автомобіль, що впав в озеро, не могли знайти кілька годин, так як не було свідків аварії. Родичі Ягубова вже прибули до Швейцарії для впізнання тіла. За словами рідних, молодий чоловік останні дев'ять років проживав в Лугано і навчався в магістратурі на першому курсі.

Останній раз батько 23-річного Руслана спілкувався з ним за день до загибелі. Як зазначив чоловік, все було в порядку. Молодий чоловік, за словами батька, алкоголь не вживав.

З Діаною Лебедєвою молодого чоловіка пов'язували виключно дружні стосунки.

У Instagram Діани Лебедєвої з'явилися перші коментарі в зв'язку в її загибеллю.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...