В Одесі 96-річного ветерана-морського піхотинця військові моряки з оркестром прийшли привітати до будинку (фото)

Ветеран за станом здоров'я не зміг відвідати святкові заходи.

До 96-річного одеського ветерана Івана Кулібаби, який через слабке здоров'я не зміг взяти участь у святкових заходах, в гості прийшов духовий оркестр військових моряків. Про це повідомила прес-служба Військово-морських сил України, передають Патріоти України.

"Ми давно і добре знайомі з Іваном Трохимовичем. Ми розраховували, що ветеран, який зараз не зовсім добре себе почуває, почує військовий оркестр і з'явиться на балконі. Він і почув нас, вийшов, а пізніше дозволив зайти в квартиру і привітатися", - розповів активіст громадської організації "Ветерани Військово-Морських Сил України" полковник запасу Олег Найда.

Військові моряки — від вихованця Військово-морського ліцею до контр-адмірала та волонтер Олександр Сивак завітали до уславленого фронтовика не з пустими руками. Тимчасово виконуючий обов’язки командувача ВМС ЗС України контр-адмірал Андрій Тарасов привітав ветерана із святом Перемоги, подякував за здобутий у війни мир на нашій землі, побажав доброго здоров’я і довгих років життя. Іван Трохимович, у свою чергу, зазначив, що був радий знову зустрітися з військовими моряками, подякував за тепле привітання.

Коли полковник у відставці Іван Кулібаба ще раз вийшов на балкон, то на вулиці ветерану разом з військовими аплодував увесь двір.

Іван Кулібаба зустрів війну 22 червня 1941 року під час служби на Чорноморському флоті в місті Керч.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...