В Одесі через стихію скасовані рейси в аеропорту та є перебої у роботі громадського транспорту (фото)

Згідно з розпорядженням Одеської міської ради створені стаціонарні пункти обігріву

Снігова стихія в Одесі. Фото: Одеська мерія

В Одесі зі сніговою стихією борються 2 045 співробітників комунальних служб та 86 одиниць спецтехніки, повідомляє прес-служба мерії. Новину передають Патріоти України.

Аеропорт Одеси прийняв останній рейс о 9:11, а потім став відправляти літаки в аеропорти Києва, де погода сприятлива. Згідно з електронним табло, як мінімум, до 16 годин аеропорт не приймає рейси. На автовокзалі Одеси всі рейси скасовані, чи затримуються. Трамвай №20 не працює, а тролейбуси №9 та №12 скоротили свої маршрути.

У портах Одеської області почали оголошувати льодову кампанію. Першим, у 11:37, це зробив капітан Білгород-Дністровського морпорту. Згуртованість льоду в Дністровському каналі становить 8-9 балів, товщина — 10 див. Згідно з розпорядженням Одеської міської ради створені стаціонарні пункти обігріву у парку Преображенському по вул. Мечникова і по вул. Жоліо-Кюрі (кут з вул. Генерала Бочарова).

У мерії запевняють, що поставки хлібобулочних виробів в торговельні мережі здійснюються згідно з графіком. Також проведена робота з мережами автозаправних про необхідність формування запасів паливно-мастильних матеріалів в достатньому обсязі.Для ліквідації наслідків сильних снігопадів вже залучено близько 1 тис. одеських залізничників. Вони працюють на станціях в містах Одеса, Роздільна, Подольськ, Колосівка, Помічна, Знам'янка, Миколаїв. Завтра, 7 січня, в Одесі та області збережеться сильна хуртовина, снігові замети, на дорогах сніговий накат. Видимість під час опадів 100-500 м. Північний вітер 19-24 м/с, вночі пориви 25-28 м/с.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...