В Одесі на Думській площі розігнали наметове містечко (фото, відео)

Одеські "самооборонівці" та "антитруханівці" розійшлися у поглядах і побилися між собою.

В Одесі розігнали "Антитруханівський майдан". Фото: Фейсбук.

Сьогодні вранці на Думській площі в Одесі були розібрані барикади «Антитруханівського майдану». Розбір супроводжувався невеликими бійками. Про це повідомив громадський активіст Марк Гордієнко на власній сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

Раніше «Самооборона Майдану» в Фейсбуці закликала згорнути наметове містечко в зв'язку з Днем міста.

«Патріоти, розуміючи важливість проведення даних святкувань в українській Одесі, готові піти на поступки і покинути територію Думської площі до 3 вересня 2016 року», - йдеться в заяві.

Активісти «Антитруханівського майдану» виявилися противниками знесення містечка. На місці відбулися невеликі сутички між самооборонівцями і антитруханівцями.

В ході бійок один з активістів отримав серйозну травму голови. За словами поліцейських, на даний момент затриманий один захисник «Антитруханівського майдану», «який кидався на людей».

"Это Тарас . Ветеран АТО и настоящий патриот и одессит . Получил ранение на фронте . Голову ему разбил гражданин России Томаз, трубой. Томазу наплевать на Одессу . Тарасу нет. Будь как Тарас. Не будь как Томаз.Думская площадь освобождается от мусора для проведения дня Города", - написав Марк Гордієнко.

Також він опублікував фото Томаза, який, за його словами, завдав пошкодження Тарасу: "Это Томаз. Русский гражданин. Лидер маргиналов. Разбил трубой голову ветерану АТО , получившему ранение на фронте .И инвалидность. Томаз в России заряжал воду , экстрасенс. Теперь он промышляет в Одессе. Томаз , мы не Раша , ты в Одессе , а Одесса все помнит".


За повідомленням активіста, "еліта антитруханівського руху" після демонтажу наметового містечка влаштувала сидячий протест.

Вручатимуть навіть обмежено придатним? Які зміни чекають на українців з 18 травня

вівторок, 30 квітень 2024, 10:30

Новий закон про мобілізацію в Україні набирає чинності з 18 травня, і в ньому дійсно будуть положення, про які попереджають юристи - зокрема, про те, що повістки зможуть "виписувати на коліні". Про це йдеться в матеріалі "РБК-Україна", передають Патрі...

Один із загиблих у Німеччині українців був бійцем 81-ї аеромобільної бригади: Нові подробиці

вівторок, 30 квітень 2024, 10:28

Стало відомо, що один із загиблих у Німеччині українців був бійцем 122-го аеромобільного батальйону 81-ї окремої аеромобільної Слобожанської бригади Збройних сил України. Його імені поки не називають з етичних міркувань.Про це повідомили на сторінці Ко...