В Одесі нелюд згвалтував і по-звірячому вбив 17-річну дівчину (фото)

Злочинець, який виявився сусідом і колегою потерпілій, згвалтувавши дівчину, забив її до смерті лопатою.

В Одесі згвалтували і вбили дівчину. Ілюстрація: Укрінформ.В Одесі зґвалтували і забили до смерті 17-річну дівчину. Про це повідомляє"Одеський паблік", передають Патріоти України.

У поліцію про зникнення місцевої жительки повідомив її хлопець і правоохоронні органи заходилися шукати її. Вони обстежили територію, де працювала дівчина, і під ранок знайшли її тіло.

Правоохоронці почали шукати осіб, які могли бути причетні до вбивства дівчини. Незабаром вони встановили особу зловмисника. Ним виявився 18-річний знайомий загиблої. Поліцейські з'ясували, що обидва були мешканцями одного з сіл Роздільнянського району, які жили по сусідству, ходили разом до школи і працювали разом на складській базі.

У день вбивства хлопець з ранку вживав спиртне, а вдень побачив сусідку та скоїв напад на неї, пізніше зґвалтувавши.

Злочинець використовував лопату для нанесення ударів. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпіла померла на місці події.

Мобілізація триває: У яких випадках повістка може вважатися недійсною і чи можна відмовитися від неї

вівторок, 19 березень 2024, 6:22

В Україні повістка, яка не заповнена правильно, може бути визнана недійсною. Проте юристи зазначають: незначна помилка не є поважною причиною відмови від отримання повістки чи неприбуття до Територіального центру комплектування та соціальної підтримки ...

Коли житлове питання стоїть гостро: Українські полярники показали домівку пінгвінів-верхолазів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 5:00

В Антарктиці українці знайшли гніздо пінгвінів у незвичайно високій "точці". Учасники антарктичної експедиції зафіксували гніздування пінгвінів на висоті 295 метрів над рівнем моря. Про дивовижу повідомили у Національному антарктичному центрі України. ...