В Одесі спалахнула масштабна пожежа на СТО, є постраждалі (фото)

У понеділок ввечері, 3 вересня, до служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що на вулиці Дальницька в Одесі сталось загорання у складському приміщенні станції технічного обслуговування, повідомляють Патріоти України з посиланням на обласне управління ДСНС.

Так, до місця виклику були негайно спрямовані пожежно-рятувальні підрозділи за підвищеним номером виклику. По прибуттю на місце пожежі перших підрозділів було встановлено загоряння мастильних матеріалів та невідомих речовин у складі на першому та другому поверхах. Постійно виникали вибухи невідомого походження.

«Внаслідок інтенсивного горіння о 21:19 сталось обрушення даху і пожежа розповсюдилась на площу 150 кв. м. Під час падіння елементів конструкцій даху і гасіння пожежі четверо вогнеборців отримали травми та бригадою швидкої медичної допомоги з різного ступеня ушкодженнями доставлені до лікувальних закладів. Рятувальники о 21:50 пожежу локалізували на площі 200 кв.м. та о 22:24 ліквідували», - йдеться у повідомленні ДСНС.

"Потрібно все повністю змінювати": Командувач Нацгвардії пояснив, чому треба мобілізація

вівторок, 23 квітень 2024, 17:50

У Національній гвардії України критично не вистачає особового складу через тривалу війну з російськими окупантами. Про це заявив командувач НГУ Олександр Півненко в інтерв'ю виданню LIGA.net, передають Патріоти України. "Не буде мобілізації - не буде р...

Одна з країн Європи хоче радикально змінити правила для українських біженців: Чого чекати

вівторок, 23 квітень 2024, 17:23

У Норвегії пропонують продовжити колективний захист для українців із 3 до 5 років, що дасть уряду та парламенту Норвегії більше часу та можливостей для вирішення ситуації із українськими біженцями. Також розглядається можливість видачі звичайних дозвол...