В Одесі сталася смертельна ДТП: П'яний мажор на BMW збив 8 людей і підрізав свідка (фото, відео, 18+)

Три людини загинули, 5 -госпіталізовано, одному з них відірвало ногу.

В Одесі сталася смертельна ДТП. Фото: Преступности.нет.

У ніч на 27 жовтня в Одесі відбулося зіткнення трьох машин на перехресті вулиць Велика Арнаутська і Преображенська. В результаті цього загинуло три людини. Про це повідомляє «Преступности.НЕТ», передають Патріоти України.

За словами очевидців події, водій дорогого позашляховика «BMW-x5» з держномерами «ВН 7770 ВР» влетів в автомобіль «Москвич», після чого його відкинуло на інше авто. Білий позашляховик від удару вилетів на тротуар і врізався в стіну будинку.

За попередніми даними, в результаті аварії загинули 3 людини - водій і пасажир «Москвича». Варто зазначити, що за словами очевидців, на зупинці збито насмерть ще одну людина, 5 людей госпіталізували, одному з них відірвало ногу. Як повідомили співробітники поліції, водій і пасажир «BMW» втекли з місця ДТП, кинувши машину.

У прес-службі патрульної поліції підтвердили загибель водія і пасажира «Москвича». Також свідки події стверджують, що водій і пасажир «БМВ» були в стані алкогольного сп'яніння. Відомо, що тікаючи з місця аварії, водій «БМВ» поранив ножем перехожого, який намагався його зупинити. Його госпіталізували.

«Вони збили людей на зупинці! А коли ледве вийшли з машини, то стали тікати. Їх намагалися зупинити, але вони дико почали кричати і махати ножем. Одного сильно порізали», - розповіли очевидці.

Варто зазначити, що одесити повідомили «Преступности.НЕТ», що бачили цей позашляховик на вулиці Середньофонтанській близько 22:00.

«Він летів з неймовірною швидкістю. Ганяв, як божевільний», - відзначили жителі міста.

На місце події прибули п'ять машин «швидкої допомоги», дві пожежні машини і вісім патрульних. Правоохоронці опитують свідків.


"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...