"Вы ох*ели, вы просто ох*ели, потому что цены у вас еб*нутые" - турист поділився враженнями від відпочинку із напівпорожньої Ялти (відео)

"Я хожу один. Когда такое было, чтобы в Ялте набережная вечером была пустая?" - заявив чоловік.

Скрін відео

28 червня на Youtube каналі "провокатор правди" опубліковано відео, записане в окупованій Ялті в Криму. На ньому відпочивальник розповідає про те, що набережна Ялти абсолютно порожня, хоча в Криму добре, зазначають Патріоти України.

"Я хожу один. Когда такое было, чтобы в Ялте набережная вечером была пустая?", – заявив він. Чоловік також розповів, що не зміг ввечері купити хліба, бо магазини не працюють, а чашечка кави обійшлась йому в 110 рублів (42 грн).

"Даже сами москвичи приезжают и говорят, что "вы ох...ели, вы просто ох...ели, потому что цены у вас еб...нутые ", - розповів він.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...