"В окупованій Горлівці російські військові обстріляли з автоматів групу підлітків", - українська розвідка

​Зараз російське командування намагається приховати факт злочину.

У окупованій Горлівці. Фото: соцмережі.

В окупованій російсько-терористичними військами Горлівці Донецької області російські військові обстріляли з автоматів групу молоді, кілька підлітків отримали поранення. Про це повідомляє Головне управління розвідки, передають Патріоти України.

"На тимчасово окупованих територіях в з'єднаннях і частинах 1 і 2 АК ЗС РФ продовжує зростати кількість злочинів і правопорушень, скоєних російськими окупантами проти місцевого населення. Так, в місті Горлівка російські військовослужбовці, розважаючись в громадському місці, обстріляли з автоматичної зброї групу молоді, кілька підлітків отримали вогневі поранення", - розповів представник Міноборони України Дмитро Гуцуляк на брифінгу.

Зараз російське командування намагається приховати факт злочину, розслідування проводиться представниками т.зв. "військової комендатури". "Крім того, з метою виявлення учасників "конфлікту" російські прикордонники посилили режим перевірки осіб, які здійснюють перетин кордону з тимчасово окупованих територій України, для недопущення їх виїзду в РФ", - додав Гуцуляк.

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...

"Хитра мобілізація": Стало відомо, у якому випадку навіть багатодітний тато може отримати повістку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:30

У Законі про мобілізацію за несплату аліментів татам трьох і більше дітей будуть знімати бронь. І це торкнеться навіть жінок. Однак це не означає, що боржника одразу відправлять на фронт, передають Патріоти України. Про нові правила у Законі про мобіл...